transporturi

Flota noastra se compune din mai mult de 30 de autocisterne cu care deservim societatile romanesti si straine care ne solicita pentru efectuarea transporturilor de care au nevoie. Autovehicule sunt echipate cu motoare EURO3 si EURO5 de mare capacitate, cu eficienta exceptionala in exploatare, cu care putem asigura clientilor nostri o deservire prompta in conditii de siguranta si securitate.

Pentru transportul produselor chimice detinem autocisterne de 30.000 litri si mai mari cu cate 3 si 4 compartimente, autocisterne monocompartiment de 26.000-34.000 litri. Pentru transportul produselor alimentare detinem autocisterne de 30.000 litri cu cate 3-4 compartimente fabricate din otel inox. Cisternele sunt dotate cu serpentine pentru mentinere calda si incalzirea produsului transportat. Toate vehiculele sunt dotate cu sisteme performante de navigatie si localizare GPS.

service

In paralel cu activitatea de transport si ca o consecinta imediata, a fost dezvoltat si atelierul de service auto care realizeaza intretinerea curenta si reparatii pentru toate vehiculele societatii precum si pentru terti.

cariere

Societatea ofera conditii optime pentru pregatirea profesionala a conducatorilor auto profesionisti detinatori ai atestatului profesional si ai certificatului de conducator auto pentru transportul marfurilor periculoase.

Candidatii pot trimite CV si copii ale documentelor profesionale impreuna cu date corecte de contact in vederea analizarii si in functie de necesitatile firmei vor fi contactati.

soferi

Autocamioanele noastre sunt deservite de personal autorizat detinatori ai certificatelor ADR pentru transportul produselor periculoase.

Societatea detine toate autorizatiile necesare efectuarii transporturilor autocisternele fiind agreate ADR. Toate documentele sunt mentinute cu deosebita strictete in limitele termenelor de valabilitate.