Transporturi


Flota noastra se compune din mai mult de 30 de autocisterne cu care deservim societatile romanesti si straine care...

service


In paralel cu activitatea de transport si ca o consecinta imediata, a fost dezvoltat si atelierul de reparii auto care realizeaza...

cariere


Societatea ofera conditii optime pentru pregatirea profesionala a conducatorilor auto profesionisti detinatori ai atestatului profesional si...

soferi


Autocamioanele noastre sunt deservite de personal autorizat detinatori ai certificatelor ADR pentru transportul...

 
evolutia firmei


HORVATH & VANCSA TRANS SRL a fost infiintata in 1998 fiind o societate mixta Romano-Maghiara impreuna cu Spedition Horvath din Ungaria.

Obiectul de activitate este transportul rutier intern si international de marfuri lichide clasificate ADR clasele 3, 5, 6, 8 si 9 precum si non-ADR si alimentare.

Inca de la inceput ne-am straduit sa umplem un gol pe piata transporturilor marfurilor periculoase, comenzile venite de la partenerii nostri din tara si din strainatate fiind onorate cu mare operativitate si profesionalism. Dovada profesionalismului societatii a fost castigarea locului I in domeniul transpoturilor pe judet in fiecare an.

Societatea a avut o evolutie ascendenta inca de la infiintare cand activitatea a inceput cu doar 1 autocisterna iar astazi parcul auto se compune din peste 30 de autocisterne.

In prezent societatea efectueaza transporturi interne si internationale pentru societati din Romania si din strainatate cu unele dintre acestea avand o colaborare inca de la infiintare.